2020

9. apr, 2020

I Corona-tider så uppmanas man att jobba hemifrån så när man sitter bakom skrivbordet med Oscar Chalupsky's träningstips på näthinnan så fick det bli en lunchpaddling för att praktisera hans tips för paddlingsteknik. 

Ner med armbågarna i hela rörelsen och håll dom efter sidan på kroppen, rejäl rotation som startar med benen, påbörja lyftet av paďeln redan vid knäna, ingen vinkel på paddeln utan en rak linje - något jag började med redan förra året, hade tidigare provat allt mellan 60 grader till 30 grader men kör numera med 0 grader .. Bara ut att slipa på detaljerna 

7. apr, 2020

Idag drog tisdagsträningen igång med RKS så jag åkte ner till klubben direkt efter ett pass på gymmet. 7 paddlare är godkänt med tanke på att vädret var kasst på eftermiddagen, dock klarnade det upp när vi drog ut på vattnet. 2 nya paddlare kom ner vilket är skoj med nya bekantskaper 

6. apr, 2020

Riktig värme med närmare 16 plusgrader och lugna vindar gav en härlig träningsrunda på 1 mil med Nelo 520 XL. Detta var 3'e paddeldagen i rad och förhoppningsvis blir det paddling även imorgon, perfekt att få kontinuitet i paddlingen redan nu i början av April, har dragit ner lite på styrketräningen oxå och då känns axeln genast bättre även om den inte är helt hundra .

 

5. apr, 2020

Tog ut Nelon på en sväng på Lommaren samtidigt som 2st klubbkamrater drog iväg med en K2, närmare 9 plusgrader på eftermiddagen bådar gott inför veckan som kommer.

Korttidspermitterad på 60% (flyget är inte direkt på topp just nu) ger iaf ökade träningsmöjligheter inför HBB, ny tripp imorgon fm är inplanerad.

4. apr, 2020

Jag och kompisen lastade på kajakerna och sjösatte vid Solö, vissa delar låg inbäddat i is men ändå möjligt att forcera. Trevlig tripp, lite blåsigt men skönt att få komma ut i vårsolen med en avslutande fika.