2020

23. nov, 2020

Ihållande regn och vindar på upp mot 16m/s i byarna (Eckerö linjen ställde in sin färjetrafik) gjorde att vi inte paddlade på lördagen utan vi slog upp tälten på ett kanonställe med fri horisontvy på Väddös utsida. En sådan dag gör en bra tarp en stor skillnad när man kan sitta tillsammans utomhus och äta och dricka. På söndagen var solen tillbaks och lugnare vindar gjorde att vi kunde ta en paddeltur tillsammans med våra goda vänner för att sedan ta in på ett spa och på ett lyxigt sätt kunna avsluta en helg med utmanande campingliv.

6. nov, 2020

14 grader och soligt lockade ut mig på en 16km motionsrunda på Lommaren med Nelon. Det vädret får gärna hålla i sig ett tag till, helt fantastiskt att kunna paddla med uppkavlade ärmar i November 

3. nov, 2020

Idag landade Bengt Larssons bok "Kusten är klar !" i min brevlåda. Boken beskriver Bengts resa runt Sveriges kust och jag hade äran att få 4:e upplagan tillsänt till mig. Bokens nya upplaga innehåller bla nya sidor med porträtt-foton på samtliga HBB erövrare tom 2020, samt färgbilder från Bengts 5 genomförda HBB, uppdaterad statistik mm.

Passar perfekt nu när vintern är på ingång med en bok om paddling som inspiration 

31. okt, 2020

Då en ålandsresa med grabbgänget blev uppskjuten pga corona så fick en paddling med Nelo 520 XL ersätta räkmacka och öl på Viking Line. Grådisigt väder med regnstänk men ingen vind alls

30. okt, 2020

Jag och 2st klubbkamrater drog iväg till en mindre sjö mellan Brottby och Söderhall. Vädret varierade mellan dimma och solsken, trevlig lite tripp på blankt vatten.