Välkommen till gästboken

Lämna gärna feedback eller ställ frågor om ni undrar om något

18. mar, 2020

Ronny

Tack Daniel, ja just nu känns allt bara bra med förberedelserna, nu gäller det att ducka för virus mm som kan störa uppladdningen :-)

18. mar, 2020

Daniel

Kul med en startande för årets HBB-paddling! Ska bli spännande att följa din resa. Lycka till!

2. jan, 2020

Ronny

Thanks Rick, All the preparations go according to plan and i´m really looking forward to get started from Svinesund in June. Great to hear from you and Happy new paddle year :-)

1. jan, 2020

Rick Hoeksema

Hi Ronny, looked at your site to see the preparations for HBB! Nice to see you are doing well. Good luck! Rick

25. jan, 2019

Jörgen Ödling

Hej Ronny.

här kommer lite svar på dina frågor.

1. Jag försökte hålla mig lite avsides när jag lämnade kajaken. Om jag skulle vara borta en längre stund så gick jag iland på en båtklubb och där fanns det oftast någon som man kunde prata med och förklara vad jag gjorde där och det var aldrig några problem,
det fanns alltid någon som kunde hålla uppsikt över kajaken. När jag lämnade kajaken några dagar så tog jag kontakt med en kanotklubb och där fick jag förvara kajaken under några dagar.

2. Gas ,vatten, mat var det inte några problem med det finns gott om campingar och båtklubbar efter rutten (man får visserligen planera lite)


3. Om man är lite diskret vid campingen så var det inga problem att campa där speciellt om man är ensam. Tältplatser hittar man alltid. Jag hoppas att dessa svar var till hjälp om du har fler frågor så hör gärna av dig. mvh Jörgen Ödling

26. sep, 2018

Ronny

Test av gästboken